Fallen angels
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Câte vieţi trebuie să trăieşti ca să găseşti pe cineva pentru care să mori?

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Loneliness

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Sarani Mi Yong
Moderator general
Sarani Mi Yong

Data de inscriere : 05/01/2011

Loneliness - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Loneliness   Loneliness - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 11:20 pm

-Ai cântat supermegaultraextra perfect! A zâmbit, apoi continuă: Hm, nu vrei să ne spui câte ceva despre tine?
-Ahm.. nu am ce sa zic...
Se intoarse cu fata spre ramurile copacului. Le admira, le privi indelung, se gandi care ar fi punctul lor de plecare intr-un tablou. In acel moment se gandea la orice altceva decat la ce fusese mai inainte. Chiar daca presupunea sa gaseasca chestii stupide.
- Cred ca.. Sa Woo mi-a spus sufieciente lucruri despre el.
Se ridica in fund, indreptand capul cand spre Hyun, cand spre Sa Woo. Atmosfera parea apasatoare.
Sus In jos
Kim Hyun Joong
Admin
Kim Hyun Joong

Data de inscriere : 02/01/2011

MesajSubiect: Re: Loneliness   Loneliness - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 11:31 pm

Felul în care vorbeau amândoi, deşi el încercase să destindă atmosfera, îl enerva cumplit. A oftat şi s-a ridicat.
-Frate, ce aveţi amândoi? Parcă v-a căzut un bolovan în cap. Eu am plecat. Făcu câţiva paşi, mormâind un 'pa' şi ' îmi pare bine'. Mai făcu câţiva paşi, îndepărtându-se de ei vreo 10 metri. A oftat în tot acest timp, şi trecu uşor cu mâna prin păr. Acum spera ca Sarani să fie şi ea fericită cu Sa Woo. Să aibă şansa de a savura şi ea buzele lui. Eh bine, dacă şi el dorea asta.
Învârti acel diamant printre degete, şi cu vârful ascuţit îşi zgârie pielea, fără vreun motiv. Şi chiar dacă acel diamant îl apăra, îl aruncă prin iarbă pe undeva. Dacă mai murea încă o dată, asta e. Nu e nimic nou pentru el. S-a obişnuit cu acel sentiment.
-Because I'm stupid. Îşi dădu el seama că vorbise cam urât cu ei la final, dar nu se întoarse. Avea un orgoliu totuşi. Şi s-a oprit la un copac, lipindu-se de trunchiul lui.
Sus In jos
https://fallen-angels.forum-canada.net
Jin Sa Woo
Moderator general
Jin Sa Woo

Data de inscriere : 03/01/2011
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Loneliness   Loneliness - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 08, 2011 11:48 pm

Sa Woo se uita ciudat la Hyun. Nu-si daduse seama care era problema. El oricm nu putea zice mai mult de atat. Chiar nu putea, plsu ca nici nu-i palcea sa vorbeasca despre el. Nu vedea rosul in asta. Nu zise nimic. Daca Hyun vroia sa plece, atunci nu insista sa mai ramana. Ii respecta dorinta. Se uita la Sarani care parea foarte ganditoare. Isi puse chitara pe iarba si se lasa din nou pe spate, punanaud-si mainile sub cap. Se simtea putin prost pentru ca Hyun plecase. Se gandi ca paote o facuse din cauza lui.
-La ce te uiti? o intreba brusc.
Daca tot ramasera ei doi, atunci ar putea macar sa incerce sa faca o conversatie cu ea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Loneliness   Loneliness - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Loneliness
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fallen angels :: Town :: ~Park-
Mergi direct la: