|
| Uite că şi eu pot ! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lily Von B.
| Subiect: Uite că şi eu pot ! Vin Ian 07, 2011 1:06 pm | |
| Ei da, era fată, şi ce ? Mai nou, fetele nu aveau voie să meargă pe motocicletă şi să intre în cluburi ? Aşa se pare. Era o seară răcoroasă de duminică şi ce altceva ar fi putut să facă acasă ? Exact, nimic, poate putea să vadă un film, dar şi ăla nu prea-ai surâdea. Îşi drese puţin glasul când coborâ de pe motor, scoţându-şi căştile din urechi. Instinctiv, se uită la unii tipi care o priveau ciudat, de parcă cine ştie ce specimen văzuseră. Surâse, fiind deja obişnuită cu acele piviri idioate. Îşi aranjă maieul negru, uitându-se la numele clubului. Interesant, n-avea ce să zică. Ridică scurt din umeri, apoi deschise uşor uşa, intrând în local. Se uită la mulţime, la unele tipe, tipi, fără să le acorde prea multă atenţie. Se îndreptă către bar, trântindu-se pe scaun, apoi se uită în jurul ei, începând să bată cu unghiile ojate cu negru în tejgheaua ce părea vişinie. | |
| | | Bae Soo Bin
Mesaje : 52 Data de inscriere : 05/01/2011 Varsta : 27 Localizare : În bolul cu înghețată .. pap .
| Subiect: Re: Uite că şi eu pot ! Vin Ian 07, 2011 5:00 pm | |
| Ca de obicei , se plictisea foarte repede și se gândi că o seară în club nu e rău și plus că e duminică . Oftă și începu să scotocească prin sertare o hartă a orașului . Noroc ! găsi una . O întoarce pe toate părțile și vede un nume , un club . Să meargă acolo ? Să nu meargă ? Eh , nu conta pentru că lui nu-i păsa și dorea să iasă din casă .
Își lua hainele noi nouțe , își prinse părul într-o coadă „ ponei ” , și plecă de nebun pe străzi , sucind harta în toate cum putea el , dar în loc să ajungă unde și-a propus , a văzut un alt club în fața lui . „ Ei , măcar e un loc de distracție „ își spuse și împachetă harta , o pune în buzunarul blugilor și intră în clădire . Se așeză la tejghea privind în jur . Câtă lumea putea să fie . Nu e ceva rău , dar nici bine . Mulțimile îl fac să devină confuz . Oftă și se întoarce cu fața la o fată . O privește , dar ea se părea că era ocupată cu bătutul în tejghea . | |
| | | Lily Von B.
| Subiect: Re: Uite că şi eu pot ! Vin Ian 07, 2011 5:36 pm | |
| Atâta plictiseala în clubul ăsta, nici-un tip simpatic, sau măcar cineva cu care să vorbească. Chiar era atât de monotonă sau nu venea nimeni ? Îşi drese încet glasul, desigur, un tic de-al ei , dar şi pentru a atrage atenţie barmanului care părea cam . . . pămpălau, fără supărare, desigur. Zâmbi, apoi îşi comandă liniştită un pahar de cocktai fără alcool, apoi îşi relua aşa zisa activitate - bătutul cu unghiile în tejghea.
Se uită în jurul ei, apoi în treacăt către intrare. Mda, nişte domnişioare cam. . . aiurite începuseră să-şi facă de cap. Îşi dădu ochii peste cap, apoi se strâmbă, gândul zburându-i involuntar la motocicleta ei. Zâmbi şters, apoi îşi aruncă privirea către cel care se aşezase lângă ea. Îl măsură din cap până în picioare, schiţând un zâmbet când văzu că tânărul o privea. Bună , spuse calmă, ciudat să înceapă o conversaţie atât de banal, dar până la urmă aşa cunoşteai lumea. | |
| | | Bae Soo Bin
Mesaje : 52 Data de inscriere : 05/01/2011 Varsta : 27 Localizare : În bolul cu înghețată .. pap .
| Subiect: Re: Uite că şi eu pot ! Vin Ian 07, 2011 8:29 pm | |
| A oftat plictisit . Ar fi putut să meargă la acel club de fițe pe care îl alesese prima oară dar nu ! El s-a oprit într-un club dintr-un cartier , unde nu știa pe nimeni și toți erau parcă duși de acasă . Numai tipi beți , cine știe cât băuseră , fete , ce ?! nu fete , semănau mai mult a dame de companie . Și-a comandat un pahar de vin alb . A văzut că fata l-a observat și i-a zâmbit culce . Nu vroia să pară un ciudat așa că n-a spus nimic , dar a făcut-o ea .
”Bună!” îi răspunde puțin pe ocolite , afișând un zâmbet . Nu vroia să fie idiotul care pică în capcanele oamenilor . Nu o știa și era oarecum fricos . Locul nu era pe gustul lui , asta explica starea sa . Și-a primit băutura și a luat paharul , l-a ridicat și a început să se joace cu el . ”Ăm , ce fel de loc e ăsta ? ” o întrebă el pe fată sperând că-i va spune cum se petrec lucrurile pe aici . | |
| | | Lily Von B.
| Subiect: Re: Uite că şi eu pot ! Sam Ian 08, 2011 10:56 am | |
| Bău puţin din cocktail, uitându-se în jurul ei . Deja vroia să plece, locul ăsta o scârbea. Se strâmbă finuţ, încât nimeni nu ar fi putut să observe, apoi inspiră adânc, afişând un zâmbet dulce. Oare cine o pusese să vină aici ? Totul era aşa ciudat, sau altfel poate decât era ea obişnuită. Dar deh, când ea era încăpăţânată, nu avea ce face. Se bătea cu sine, mai bine spus. Surăse la gândul ei, apoi îşi întoarse privirea către tânăr, auzindu-i vocea.
Simpatic băiatul, până la urmă nu putea să spună ceva până nu-l cunoştea. Îşi păstră zâmbetul calm şi plăcut, apoi mai luă o gură din cocktail, oprindu-se din a mai bate cu unghiile în tejghea. Deja devenea enervant ticul ăsta. Sincer, nici eu nu ştiu ! Am venit aici pentru că n-aveam ce face acasă! Ridică uşor din umeri, privindu-l pe tânăr. Îşi de-te părul după ureche, respirând uşor, timp în care se mai uită prin club fără a acorda prea mare atenţie. | |
| | | Bae Soo Bin
| Subiect: Re: Uite că şi eu pot ! Sam Ian 08, 2011 11:30 am | |
| Lăsă paharul primit de barman pe masă , mai aruncă o privire în jur . Auzi răspunsul fetei . Hm , se pare că nici ea nu știa . Îi zâmbi dulce , cu face el de obicei . Lent și un pic somnoros , fără să știe de ce , că doar dormise , ia puțin din băutura .Tipa era drăguță dar el are obiceiul să nu tragă concluzii după prima conversație .
”Da?Hm .. și de ce ai ales un loc tocmai ca ăsta ? E .... aiurea . Nu-i deloc interesant ” spune fetei și lasă paharul cu băutură pe tejghea , îndreptându-și privirea spre ea . Se părea că și a venise pentru că era plictisită acasă . ” Prea indecent . ” adaugă zâmbindu-i . Se mai uită prin club . De când venise , se pare că au ajuns și alte persoane . | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Uite că şi eu pot ! | |
| |
| | | | Uite că şi eu pot ! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |